Digitale teststraat

De teststraten zijn overvol en daarom is er nu een test die je thuis af kan nemen. Klik op de knop om de test starten.U heeft de link tot deze digitale teststraat van een vriend of kennis ontvangen. Momenteel is deze website nog in een test-fase, maar vanwege de enorme drukte in de fysieke teststraten is besloten deze teststraat alvast open te stellen voor het publiek. Deze link heeft u op uitnodiging ontvangen en zodra de digitale teststraat op volle capaciteit kan draaien, zal deze beschikbaar komen voor iedereen.

Loading...

Loading data...

U bent positief getest*

U bent positief getest*. Het is belangrijk dat u onderstaande informatie goed doorleest.Diederik Gommers heeft aangegeven dat de gebruikte PCR test ook positief kan zijn bij iemand die niet besmet is met Covid-19. Dr. Gommers is hoofd van alle Nederlandse IC's en werkzaam in een academisch ziekenhuis. Als deskundige weet hij waar hij het over heeft.

Griepseizoen

Het is momenteel griepseizoen, veel mensen hebben daardoor corona achtige klachten en laten zich daarom testen. Door de PCR test worden deze klachten vaak onterecht als Covid-19 gediagnostiseerd.

Cijfers

Het geeft natuurlijk een enorm vertekend beeld als je alleen kijkt naar het aantal positief geteste personen op corona. Ondanks het feit dat de ziekenhuisopnames enorm achterblijven vergeleken met maart en april en de besmettingscijfers (eigenlijk infectiecijfers) onbetrouwbaar zijn, worden opnieuw enorm ingrijpende maatregelen genomen.

Delen

De politiek trekt zich momenteel nog niet veel aan van deze onbetrouwbaarheid en de media publiceren de cijfers ook nog steeds alsof deze feitelijk juist zijn. Het wordt tijd dat iedereen zich ervan bewust wordt dat dit niet het geval is. Deel dit bericht op social media, zodat de politiek er niet meer omheen kan. Want wat je ook vindt over de bestrijding en maatregelen, het is voor niemand goed de situatie te beoordelen op grond van onbetrouwbare cijfers.*Deze test is uiteraard satire. Corona kan niet op afstand worden getest en kan alleen door een erkend arts door middel van een serologische test worden geconstateerd.